Recepty Hlavní jídla S masem Červená čočka na kyselo s grilovanými Šmakoun párky

Ingredience

100 g červené čočky

1 balení Šmakoun párků

1 cibule

jablečný ocet

sůl

pepř

okurky

přepuštěné máslo (nebo jiný tuk)

Postup přípravy

1

Cibuli rozkrojíme na půlky, jednu nakrájím na jemno, druhou na proužky.

2

V kastrůlku si na másle opražíme proužky cibule do křupava. Párky připravíme na grilu.

3

Na pánvi rozehřejeme máslo a kostičky cibule osmažíme do zlatova. Přidáme čočku, chvilku restujeme a podlijeme vodou. Čočku za stálého míchání a podlívání vaříme na skus. Dochutíme solí, pepřem a octem.

4

Čočku podáváme s opraženou cibulkou, grilovanými párky a okurkami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4