Recepty Hlavní jídla S masem Česneková marináda na grilované maso

Ingredience

6 stroužků česneku

½ citronu

3 lžíce dijonské hořčice

1 lžíce sojové omáčky

1 lžíce olivového oleje

sušená bazalka

pepř

sůl

Postup přípravy

1

Z ½ poloviny citronu vymačkáme šťávu, kterou smícháme s olejem, sojovou omáčkou a hořčicí.

2

Do směsi přidáme lisovaný česnek a podle chuti přidáme pepř a sůl. Výbornou chuť dodá marinádě sušená bazalka, ale je možné ji nahradit čerstvou.

3

Do marinády naložíme maso a dáme uležet.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4