Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Nastouhejte tvrdý sýr a vylepšete si jím polévku.
TIP 2: Ušetřete si práci s vývarem a použijte rychlejší variantu v podobě bujónu. Stačí ho zalít horkou vodou!
Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek utřeme. Na pánvi si rozehřejeme sádlo a cibuli i česnek na něm osmahneme. Přilijeme vývar, přidáme očištěné a na kostky nakrájené brambory a kmín. Osolíme a opepříme a vaříme 15 minut.
Když jsou brambory měkké, přidáme majoránku.
Housku pokrájíme na kostičky a osmažíme na oleji.
Česnekovou polévku posypeme osmaženou houskou až na talíři.