Recepty Hlavní jídla Chalupářská mexická pánev

Ingredience

300 g hovězího masa ve vlastní šťávě (1 plechovka)
300 g konzervovaných červených fazolí (1 plechovka)
1 klobása
3 cibule (střední)
3 stroužky česneku
mletý barevný pepř (čtyř barev)
mletá paprika
kari
2 feferonky (nebo papričky piri-piri)
1 lžíce kečupu
slunečnicový olej
1 špetka mletého koriandru
chléb
tortilla
1 balení paprika mix
mletý černý pepř
sůl

Postup přípravy

1

Cibuli nakrájíme na nudličky, česnek nasekáme nadrobno. Dáme větší pána rozehřátý olej. Přidáme čerstvě mletý pepř. Za stálého míchání smažíme, dokud cibulka nezesklovatí. Přidáme nadrobno nakrájenou klobásu. Pak přidáme hovězí maso z konzervy a mícháme. Vsypeme okapané, ale nepropláchnuté fazole. Přidáme postupně všechny další ingredience. Za stálého míchání provařujeme. Podle potřeby podlijeme troškou vody. Pokud je pokrm málo pálivý můžeme přidat mleté chili nebo chili pastu. V případě, že je omáčka řídká zahustíme chlebem. Podáváme s chlebem nebo tortillami.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3