Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Nechte si poradit s přípravou cheesecaku. Tady je pár rad, které se vám budou hodit.
Mandle rozmixujeme a smícháme je s olejem a medem. Vznikne nám lepkavá hmota, kterou rozložíme na dno formy.
Korpus dáme péct na 15 minut do předehřáté trouby, pečeme při teplotě 150°C. Než bude korpus hotový, nachystáme si krém.
Na nejmenší rychlost rozšleháme tvaroh s philadelphii a postupně přidáme všechen cukr. Do směsi zamícháme zakysanou smetanu a vajíčka. Náplň ochutíme citronovou kůrou.
Náplň nalijeme na vychladlý oříškový korpus a cheesecake dáme péct do trouby na 160°C. Pečeme asi 40 minut.
Hotový cheesecake ozdobíme vlašskými ořechy.