Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Sušenky rozmixujeme a smícháme je s rozpuštěným máslem. Připravíme si formu na cheesecake, kam sušenky rovnoměrně rozprostřeme po celém dnu. Uložíme do ledničky
Smícháme sýr Philadelphia s ricottou. Ochutíme cukrem, citrononovou kůrou, vanilkovým extraktem a přidáme vajíčka. Vše zamícháme.
Směs naneseme na sušenkový základ a pěkně uhladíme. Cheesecake dáme péct do předehřáté trouby na 160 °C asi na 20 minut.
Necháme cheesecake vychladnou v troubě, aby nám neklesl. Než nám vychladne, připravíme si jahodovou omáčku.
Jahody rozmačkáme v hrnci a dáme je vařit. Přidáme citronovou šťávu a cukr. Vaříme tak dlouho, dokud se šťáva nezredukuje a omáčka nezahustí
Hotový cheesecake podáváme s trochou omáčky.