Recepty Předkrmy Studené Chipsy z červené řepy

Ingredience

2 ks červené řepy (2-3)
2 lžíce olivového oleje
sůl

Postup přípravy

1

Předehřejeme si troubu zhruba na 160 °C.

2

Řepu omyjeme, oškrábeme a nakrájíme na tenké, pokud možno stejně tlusté plátky.

3

Připravíme si pečicí plech a naskládáme na něj plátky řepy.

4

Pokapeme olivovým olejem a jemně osolíme. Se solí ale musíme být opatrní, protože řepa má nasládlou chuť.

5

Pečeme zhruba 15-20 minut, dokud nevidíme, že jsou okraje vysušené. Poté plátky obrátíme a pečeme dalších 10-15 minut, dokud barva lehce nezesvětlá.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3