Recepty Hlavní jídla S masem Chléb pita se zeleninou a jehněčím masem

Ingredience

400 g jehněčího masa (kýty)

4 pita chleby

1 menší salátová okurka

100 g cherry rajčátek

1 žlutá paprika

1 cibule

1 lžíce sladké papriky

4 lžíce olivového oleje

špetka soli

špetka pepře

150 g bílého jogurtu

Postup přípravy

1

Jehněčí maso nakrájejte na menší nudličky.

2

Maso osolte, opepřete, přidejte sladkou papriku a orestujte na trošce olivového oleje.

3

Hotové maso promíchejte s bílým jogurtem.

4

Mezitím rozkrojte pita chléb tak, aby se vytvořila kapsa.

5

Uvnitř chléb zlehka pomažte olivovým olejem. Do každé kapsy vložte plátky okurky, rajčat, papriky a cibule.

6

Nakonec přidejte maso.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4