Recepty Předkrmy Teplé Chlebíčky s brynzovou pomazánkou, tymiánem a pečenými paprikami

Ingredience

1 bageta

1 červená paprika

1 oranžová paprika

1 lžička sušeného tymiánu

200 g brynzy

50 g změklého másla

1 menší cibule

olivový olej

Postup přípravy

1

Troubu zahřejeme na 180 °C. Papriky nakrájíme na tenké proužky, dáme je na plech, pokapeme olivovým olejem a pečeme 10 minut.

2

Brynzu smícháme s máslem. Cibuli pokrájíme nadrobno a přidáme do pomazánky. Vše důkladně spojíme.

3

Pomazánku natřeme na pokrájenou bagetu. Tu obložíme proužky papriky a posypeme tymiánem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4