Recepty Polévky Cibulová polévka s vývarem těstovinovou rýží a sýrem

Ingredience

4 červené cibule (velké)
3 lžíce olivového oleje
100 ml červeného vína
1 l hovězího bujónu
1 špetka soli
1 špetka pepře
100 g těstovinové rýže
100 g parmazánu
majoránka
pažitka

Postup přípravy

1

Cibuli nakrájejte na kroužky. V hrnci ji na oleji pozvolna orestujte dozlatova, asi 10 minut.

2

Zalijte cibuli červeným vínem a nechte zvolna redukovat. Poté dochuťte solí a pepřem.

3

Přidejte hovězí vývar a nechte 15 minut vařit.

4

Na poslední 2 minuty přidejte čerstvou majoránku, pažitku a předvařenou těstovinovou rýži.

5

Polévku podávejte s nastrouhaným sýrem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3