Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cizrnu je potřeba nechat nabobtnat. Zalijeme ji vodou a máčíme 12 hodin.
Cizrnu scedíme a zalijeme čerstvou vodou. Do vody přidáme bobkový list a svazek petrželky. Cizrnu vaříme do měkka.
Hotovou cizrnu zcedíme, osolíme a vhodíme ji do salátové misky. Přidáme umytá a na drobno nakrájená rajčata, krájenou jarní cibulku, nakrájenou okurku a zamícháme.
Připravíme si zálivku. Smícháme lisovaný česnek, olej, citronovou kůru i šťávu. Podle chuti ochutíme solí a cukrem. Důkladně promícháme, aby se sůl i cukr dobře rozpustily.
Zálivkou zalijeme salát, promícháme a uložíme salát na 30 minut do lednice.