Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nahřátým nožem odřežte vršky čokoládových vajíček.
V jedné misce vyšlehejte smetanu. V další smíchejte mascarpone s moučkovým cukrem a poté vmíchejte ke šlehačce.
Čokoládová vajíčka naplníme do 1/3 směsí z mascarpone, vznikne tak „bílek“.
Mango oloupejte a rozmixujte na hladkou kaši. V hrnci k mangu přidejte máslo a marmeládu, začněte zahřívat a míchejte, dokud nevznikne kompaktní hmota. Poté nechte vychladnout.
V „bílku“ ve vajíčkách vyhlouběte jamky a zalijte je mangovým „žloutkem“.
Nechte alespoň 12 hodin ztuhnout v lednici.