Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Důležité rady pro dokonalý cheesecake najdete v našem článku.
Sušenky rozdrtíme a máslo necháme rozpustit. Smícháme máslo, sušenky a kakao. Vznikne nám sušenkový základ pro cheesecake. Připravíme si formu a na dno vyložíme pečícím papír nebo můžete formu vymazat tukem.
Sušenkový základ rozprostřeme na dno a uložíme na chvilku do ledničky.
Ve vodní lázni necháme rozpustit čokoládu a počkáme, až vychladne.
V misce smícháme krémový sýr, zakysanou smetanu, rozpuštěnou čokoládu, vajíčka, žloutky, kakao a kukuřičný škrob.
Formu se sušenkovým základem vyndáme z ledničky a naplníme je připraveným krémem. Troubu si předehřejeme na 180 °C a cheesecake dáme péct asi na 40 minut.
Připravíme si přeliv. Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu a smícháme ji se smetanou a ochutíme sirupem.
Hotový cheesecake necháme vychladnout a podáváme s polevou a malinami.