Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Jelikož je koláč sám o sobě vláčný, nemusíte k němu přidávat zmrzlinu ani šlehačku. Můžete ho však pocukrovat moučkovým cukrem, který ho dozdobí k dokonalosti.
V míse si ušleháme spolu vejce, máslo a cukr. Přidáme smíchanou mouku s kakaem. Těsto uložíme do lednice alespoň na 30 minut.
Na krém si spojíme nejdříve dohromady mascarpone a tvaroh. Potom přidáme až moučkový cukr.
Připravíme si formu, kterou vyložíme pečícím papírem. Polovinu těsta naklademe na dno a boky, zalijeme tvarohovou náplní a navrch dáme vyválenou druhou polovinu těsta do stejného průměru, jaký má forma.
Pečeme v předehřáté formě na 180 °C 25 minut.