Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
V rendlíku nad vodní lázní rozpustit bílou čokoládu se smetanou na šlehání. Nechat vychladit
Smíchat mouku, prášek do pečiva a kakao. Přidat vejce, cukr, vanilkový cukr a máslo. Vše promíchat šlehačem a přidat mléko. Ještě jednou krátce zamíchat. Přelýt do formy na dort(vymazané a vysypané hrubou moukou) nebo do silikónové formy. Upíct při 175°C a nechat vychladit.
Vychladlý korpus rozříznout a natřít čokoládovou plnkou. Poté rozpustit ve vodní lázni čokoládu a smetanu na šlehání. Dort polít polovinou polevy a nechat ztuhnout. Poté polít druhou polovinou polevy a nechat chvíli zatuhnout. Do ještě měkké polevy vmáčknout ozdoby.