Recepty Dezerty Pečené Crostata di Ricotta (italský tvarohový koláč)
Ingredience
Těsto:
210 g hladké mouky ( + trochu na vysypání formy)
110 g změklého másla
3 lžíce krupice
1/4 lžičky soli
1/2 lžičky prášku do pečiva
100 g krystalového cukru
2 žloutky
3 lžíce smetany
2 lžíce vody
nastrouhaná kůra z jednoho citronu
máslo na vymazání formy
Náplň:
500 g ricotty/měkkého tvarohu
75 g změklého másla
100 g krystalového cukru
1 žloutek
6 lžic smetany
1/2 lžičky skořice
nastrouhaná kůra ze dvou citronů
Postup přípravy
1
Všechny ingredience na těsto smícháme a řádně propracujeme. Zabalíme ho do folie a necháme v lednici 30 minut odpočívat.
2
Mezitím si připravíme náplň. Máslo a cukr vyšleháme do pěny. Přidáme žloutek, ricottu, smetanu, skořici a kůru ze dvou citronu. Směs promícháme.
3
Těsto rozdělíme na půl. Půlkou vysteleme vymazané a vysypané dno dortové formy. Poté přidáme náplň a z druhé půlky vytvoříme mřížku.
4
Koláč pečeme na 180 °C 45 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4