Recepty Předkrmy Studené Crostini con crema di olive (opečené chleby s olivovým krémem)

Ingredience

ciabatta (italský chléb)
100 g černých oliv (v plechovce)
filátka z ančovíček
česneku
½ lžičky kaparů
extra panenský olivový olej (kvalitní)

Postup přípravy

1

Všechny ingredience vložíme do mísy. Připravíme si nejlépe tyčový mixér a zvolna mixujeme, dokud nám nevznikne pěkný krém.

2

Postupně přidáváme olivový olej, dokud nezískáme hustotu podle našich představ. Můžeme dochutit trochou pepře a soli.

3

Dáme vyhřát troubu na 150 °C, chléb nakrájíme na asi centimetrové plátky a dáme péct na maximálně 5 až 10 minut. Chléb musí být křupavý, takže je potřeba ho v troubě hlídat, aby nám neztvrdnul.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3