Recepty Předkrmy Studené Crostini con crema di olive (opečené chleby s olivovým krémem)
Ingredience
italský chléb
100 g černých oliv v plechovce
1,5 filetu ančovičky
1/3 česneku
1/2 lžičky kapary
kvalitní extra panenský olivový olej
Postup přípravy
1
Všechny ingredience vložíme do mísy. Připravíme si nejlépe tyčový mixér a zvolna mixujeme, dokud nám nevznikne pěkný krém.
2
Postupně přidáváme olivový olej, dokud nezískáme hustotu podle našich představ. Můžeme dochutit trochou pepře a soli.
3
Dáme vyhřát troubu na 150 °C, chléb nakrájíme na asi centimetrové plátky a dáme péct na maximálně 5 až 10 minut. Chléb musí být křupavý, takže je potřeba ho v troubě hlídat, aby nám neztvrdnul.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4