Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Místo cukru lze buchtu osladit také medem.
Cuketu oloupeme a nastrouháme na jemno. Cuketu necháme chvíli odstát a zbavíme se přebytečné vody. Mouku prosejeme a smícháme s práškem do pečiva. Do mouky vmícháme kakao a kokos.
Vajíčka vyšleháme s cukrem, vmícháme do nich jogurt a tvaroh. Mícháme, dokud nevznikne hladká směs.
Tvarohovou směs přidáme k sypkým surovinám společně s mlékem, olejem, cuketou a vypracujeme hladké těsto. Pokud je těsto příliš řídké, vmícháme ještě mouku, záleží na vodnatosti cukety.
Troubu předehřejeme na 180 °C, připravíme si plech s pečicím papírem. Na plech nalijeme těsto, rovnoměrně ho rozetřeme a dáme péct do trouby. Pečeme asi 40 až 50 minut.