Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cuketu i bramboru oloupeme a nastrouháme na jemno. Přisypeme mouku a majoránku. Do směsi rozklepneme vajíčka a ochutíme ji lisovaným česnekem i solí.
Směs důkladně promícháme a podle potřeby přidáme mouku. Pokud je směs příliš hustá, zředíme ji mlékem, smetanou nebo vodou.
Připravíme si pánev s olejem. Na rozpáleném oleji smažíme cuketové bramboráky dozlatova.
Do misky nalijeme jogurt, vmícháme do něj nakrájený kopr, majonézu, lisovaný česnek a sůl podle chuti.
Hotové cuketové bramboráky podáváme s jogurtovým dipem.