Recepty Hlavní jídla Těstoviny Cuketové tagliatelle s parmezánem

Ingredience

2 cukety

čerstvý tymián

čerstvé oregano

1/2 citronu

lžíce olivového oleje

2 lžíce dijonské hořčice

parmezán

sůl

pepř

Postup přípravy

1

Nejprve si oloupeme cukety na plátky, které dáme na jednu minutu do osolené vroucí vody.

2

V menší misce smícháme hořčici s olejem. Směs nalijeme do cuketových těstovin, přidáme nasekaný tymián, oregano, šťávu z citronu, sůl, pepř a vše promícháme.

3

Dozdobíme hoblinkami parmezánu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4