Delikátní salát z bio cizrny
Ingredience
Salát:
300 g sterilované bio cizrny
150 g černých oliv
150 g cherry rajčat
bylinky podle chuti (řeřicha, bazalka, petrželka…)
Zálivka:
6 lžic olivového oleje
3 lžíce citronové šťávy
sůl
pepř
Postup přípravy
1
Cizrnu slijeme. Nálev už nebudeme potřebovat. Promícháme ji s bylinkami, pokrájenými rajčaty a olivami.
2
Olivový olej smícháme s citronovou šťávou a troškou soli a pepře. Zálivku necháme chvilku odstát a poté ji vmícháme do salátu.
3
Salát můžeme ihned podávat.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
před 2 měsíci