Recepty Hlavní jídla S masem Divočina na víně
Ingredience
500 g kančí kýty
50 g anglické slaniny
1 lžíce řepkového oleje
1 cibule
500 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)
2 bobkové listy
2 kuličky jalovce
špetka soli
špetka pepře
300 ml zeleninového vývaru
150 ml polosuchého červeného vína
1 citron
cukr
hladká mouka na zaprášení
Postup přípravy
1
Maso nakrájejte na menší kousky.
2
Na hlubší pánvi rozehřejte olej. Vložte maso, osolte, opepřete a orestujte dozlatova, asi 5 minut.
3
Poté maso odstavte a na výpeku orestujte nasekanou cibuli a anglickou slaninu.
4
Do pánve dejte zeleninu nakrájenou na menší kousky, přidejte maso, koření a zalijte vývarem a vínem.
5
Duste doměkka při nižší teplotě, asi 30 minut.
6
Nakonec dochuťte šťávou z citronu, případně cukrem.
7
Tekutinu můžete zaprášit hladkou moukou a vytvořit hustší omáčku.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 22. 5. od 8:00 do 28. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/13_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4