Recepty Hlavní jídla S masem Divočina na víně

Ingredience

500 g kančí kýty

50 g anglické slaniny

1 lžíce řepkového oleje

1 cibule

500 g kořenové zeleniny (mrkev, celer, petržel)

2 bobkové listy

2 kuličky jalovce

špetka soli

špetka pepře

300 ml zeleninového vývaru

150 ml polosuchého červeného vína

1 citron

cukr

hladká mouka na zaprášení

Postup přípravy

1

Maso nakrájejte na menší kousky.

2

Na hlubší pánvi rozehřejte olej. Vložte maso, osolte, opepřete a orestujte dozlatova, asi 5 minut.

3

Poté maso odstavte a na výpeku orestujte nasekanou cibuli a anglickou slaninu.

4

Do pánve dejte zeleninu nakrájenou na menší kousky, přidejte maso, koření a zalijte vývarem a vínem.

5

Duste doměkka při nižší teplotě, asi 30 minut.

6

Nakonec dochuťte šťávou z citronu, případně cukrem.

7

Tekutinu můžete zaprášit hladkou moukou a vytvořit hustší omáčku.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 14. 8. od 8:00 do 20. 8. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/25_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4