Domácí bezlepková “pizza” bageta

Ingredience

Bageta
500 g bezlepkové mouky
10 g sušeného droždí
350 ml vody
sůl
Náplň
2 lžíce rajčatové omáčky
100 g cherry rajčat
1 mozzarella
čerstvá bazalka

Postup přípravy

1

Všechny přísady na bagetu dáme do mísy a vypracujeme vláčné těsto, které necháme 15 minut kynout.

2

Těsto rozdělíme na tři díly a tvoříme bagety, které necháme opět 15 minut kynout.

3

Bagety nařízneme a dáme na 30 minut péct do trouby nahřáté na 180 °C.

4

Upečené bagety necháme vychladnout, rozřízneme je a potřeme sugo omáčkou. Poklademe půlkami cherry rajčátek, pokrájenou mozzarellou a bazalkou.

5

Necháme zapéct v troubě rozpálené na 200 °C 5 minut.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3