Domácí bezlepková “pizza” bageta
Ingredience
Bageta
500 g bezlepkové mouky
10 g sušeného droždí
350 ml vody
sůl
Náplň
2 lžíce sugo
100 g cherry rajčátek
1 mozzarella
bazalka
Postup přípravy
1
Všechny přísady na bagetu dáme do mísy a vypracujeme vláčné těsto, které necháme 15 minut kynout.
2
Těsto rozdělíme na tři díly a tvoříme bagety, které necháme opět 15 minut kynout.
3
Bagety nařízneme a dáme na 30 minut péct do trouby nahřáté na 180 °C.
4
Upečené bagety necháme vychladnout, rozřízneme je a potřeme sugo omáčkou. Poklademe půlkami cherry rajčátek, pokrájenou mozzarellou a bazalkou.
5
Necháme zapéct v troubě rozpálené na 200 °C 5 minut.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
30 min.
Dezerty
před 2 měsíci
před 2 měsíci