Recepty Dezerty Domácí čokoládové bonbónky k nakousnutí
Ingredience
150 g kokosového oleje
150 g hořkého kakaa
2 polévkové lžíce javorového sirupu
špetka soli
Na ozdobení
mléčná čokoláda
bílá čokoláda
ořechy
Postup přípravy
1
V rendlíku smícháme olej s kakaem, sirupem a špetkou soli. Na mírném plameni mícháme tak dlouho, dokud se suroviny nespojí.
2
Poté směs přemístíme do vyšší zapékací mísy a dáme do mrazáku na jednu hodinu ztuhnout.
3
Ztuhlou směs nakrájíme na menší kostky.
4
Poté ve vodní lázni rozpustíme mléčnou či bílou čokoládu a kostky v ní namočíme.
5
Namočené kostky přemístíme na plech s pečícím papírem, ozdobíme ořechem a dáme do lednice opět ztuhnout.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 3 měsíci
20 min.
Dezerty
před 3 měsíci
před 3 měsíci