Zavřít
Vítejte na
Byl jste přesměrován na naši novou stránku plnou skvělých inspirací stvořených přímo pro Vás.
Pokračovat
Recepty Dezerty Nepečené Domácí čokoládový puding

Ingredience

100 ml smetany na vaření
150 ml mléka
1 lžíce kukuřičného škrobu
2 lžíce krupicového cukru
15 g kakaa
1 vejce (jen žloutek)
1 lžička másla
30 g hořké čokolády (nasekané)
1 lžíce vody (hořké)
1 špetka soli

Postup přípravy

1

Smícháme smetanu s mlékem a 2/3 této směsi dáme vařit. Zbylé mléko se smetanou smícháme s lžící horké vody, kakaem, škrobem, cukrem a solí. Žloutek ušleháme do pěny.

2

Do vroucího mléka se smetanou přidáme směs s kakaem a mícháme do zhoustnutí. Přilijeme pěnu a povaříme.

3

Na úplný závěr do směsi přidáme máslo a nastrouhanou čokoládu. Už však nevaříme.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 2