Recepty Předkrmy Studené Domácí hořčice

Ingredience

150 mililitrů octu (jablečného)

150 mililitrů vody

2 pl medu

sůl

100 gramů semínka (bílé hořčice)

Postup přípravy

1

Ocet s vodou převaříme a horkým,ne vařícim proudem, zalejeme hořčičná semínka.

2

Necháme nabobtnat asi 15 minut.

3

Přidáme zbylý roztok, med a rozmixujeme do hladka.

4

Pro krásnejší žlutou barvou můžeme přidat trochu kurkumy.

5

Tip: Do základního receptu můžeme přimíchat podle chuti bylinky s trochou oleje. Výborná je kombinace s estragonem nebo křenem.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4