Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Jablka oloupejte, zbavte jádřinců a nakrájejte na malé kostičky.
Nasypte je do hrnce a podlijte asi 2 cm vody.
Přiklopte a na mírném stupni duste, dokud jablka nezměknou.
Hotová jablka rozmixujte mixérem a podle vlastní chuti můžete přidat cukr a špetku skořice.
Do rozmixované směsi vmíchejte pudink, postavte zpět na sporák a vařte do zhoustnutí.
Přesnídávkou plňte vyvařené sklenice, uzavřte je a nechte chladnout dnem vzhůru.
TIP: Pokud připravujete přesnídávku pro malé děti, nemusíte přidávat pudink, skořici ani cukr. Stačí svařit a rozmixovat očištěná jablka, která jsou už sama o sobě pro děti chutná.