Recepty Hlavní jídla S masem Domací mleté karbanátky

Ingredience

250 gr vepřové krkovice

250 gr hovězího masa (zadní)

1 vejce

5 stroužků česneku

1 menší bílá cibule nebo šalotka

hrst hladkosrsté petrželky

podle chuti sůl, pepř, drcený kmín

asi 100 ml studené vody

Postup přípravy

1

Maso nameleme, přidáme vejce, na kostičky nakrájenou cibuli, drcený česnek, nahrubo nakrájenou čerstvou petržel a koření.

2

Podle chuti můžeme přidat lžičku hořčice a lžíci kečupu. V případě potřeby přidáme studenou vodu.

3

Tvarujeme koule, které rozplácneme a z obou stran opékáme na grilu.

4

Karbanátky jíme s pečivem nebo je využijeme do hamburgerů tak, že do opečené housky dáme trochu tatarky, zeleninu a maso. Dobrou chuť!

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4