Domácí nachos chipsy z BIO kukuřičné krupice

Ingredience

hrnek BIO kukuřičné krupice

půl hrnku vody

3 lžíce olivového oleje

špetka soli

podle potřeby hladká špaldová mouka

Popis

TIP 1: Pokud se těsto lepí, přidáme podle potřeby špaldovou mouku. Při vypracovávání těsto to chce trochu trpělivosti, protože se ze začátku drobí.

TIP 2: Dobu pečení přizpůsobujeme tomu, jak tenké jsme těsto vyváleli.

Postup přípravy

1

Ze surovin vypracujeme těsto, které vyválíme na velmi tenkou placku.

2

Placku rozkrájíme na trojúhelníčky.

3

Pečeme v troubě na 180 stupňů 10-15 minut dozlatova.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4