Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Cibuli nakrájíme nadrobno, kuřecí játra omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky.
Máslo s olivovým olejem na středně silném stupni (já mám stupnů 9 na indukci a zvolila jsem 7) v pánvi zahřejte a poté do pánve vhoďte cibuli, kterou restujte.
Když je cibule sklovatá, přidejte pokrájená játra a ze všech stran je opečte.
Jatýrka zalijte koňakem a za občasného míchání nechte alkohol odpařit.
Přidejte sůl, pepř a koření vege rajčátka.
Když jsou jatýrka uvnitř udělaná, zalijte vše smetanou a přidejte šalvěj.
Vše z pánve přendejte do vysoké úzké nádoby (nejlépe od mixéru) a tyčovým mixérem vše rozmixujte dohladka.
Paštiku přendejte do nějakých hezkých skleniček, ve kterých chcete paštiku uchovávat.
Nyní si rozehřejte opět máslo a když je rozpuštěné, tak jím zalijte paštiku ve skleničce.Navrch ještě posypte nasekanou šalvějí.
Dejte vychladit do lednice alespoň na 4 hodiny. Podávejte s pečivem.