Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Celé ryby pořádně osolíme, opepříme, obalíme v mouce smíchané s mletou paprikou a důkladně osmažíme ze všech stran dozlatova.
Poté co máme ryby připravené, se pustíme do výroby nálevu. Vodu svaříme s octem a kořením, přidáme nakrájenou zeleninu (mrkev na kolečka, cibuli na tenká půlkolečka, okurku a kapii na kostičky) a vaříme, dokud nezměkne.
Ryby si rozdělíme do větších zavařovacích sklenic, zalijeme nálevem a zavaříme. Takto připravené pečenáče můžeme uchovávat až rok. Nejlepší jsou s bramborovou kaší nebo šťouchanými bramborami s máslem.