Recepty Nápoje Nealkoholické Domácí perníčkové latté i pro vegany

Ingredience

2 šálky kávy (nebo espressa)
1 lžíce melasy
1 lžíce javorového sirupu
½ lžičky mletého zázvoru
¼ lžičky muškátového oříšku (drceného)
½ lžičky mleté skořice
½ lžičky vanilkového aromatu

Postup přípravy

1

V malé míse nebo v hrnku smíchejte kávu nebo espresso, melasu, javorový sirup, drcený zázvor, muškátový oříšek, skořici a vanilku. Řádně promíchejte, poté rozdělte do dvou šálků.

2

V malé pánvičce lehce zahřejte mléko (můžete i v mikrovlnce). Vyšlehat ho můžete buď elektrickým šlehačem nebo protřepáním v teplu vzdorné nádobě s víkem. Pěnu rozdělte do obou šálků.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3