Recepty Předkrmy Studené Domácí pivní BBQ omáčka

Ingredience

¼ šálku černého piva
1 šálek kečupu
¼ šálku třtinového cukru
¼ šálku jablečného octa
¼ šálku cibule (nadrobno nasekané)
1 lžíce medu
1 lžíce worcestrové omáčky

Postup přípravy

1

Vše spolu smícháme v hrnci a za stálého míchání zahříváme asi 35 minut.

2

Necháme asi 5 minut vychladnout a rozmixujeme na hladkou konzistenci.

3

Tip: Z tohoto množství vyjde asi 2,5 šálky omáčky. Nespotřebované množství nalijeme do čisté zavařovací sklenice, pořádně uzavřeme, zalijeme vodou a přivedeme do varu. Pak vaříme asi 5 minut. Takto zavařená omáčka nám vydrží po celou grilovací sezónu.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Nejnovější nabídky

1 / 3