Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Tuhle dobrotu můžete připravit i pro děti. Jenom nepřidávejte do směsi worcestrovou omáčku.
Brambory a tři vejce si uvaříme. Brambory potom oloupeme a rozšťoucháme vidličkou. Vejce nakrájíme na menší kousky.
Do většího hrnce si dáme ohřát mléko s půlkou cibule. Jakmile začne mléko vřít, přidáme do něj kousky ryb a necháme 5 minut vařit. Poté je vyndáme a nadrobno nasekáme.
Druhou půlku cibule nakrájíme nadrobno a necháme zesklovatět na másle. Poté přidáme ryby, brambory a worcestrovou omáčku. Umícháme dohladka. Následně můžeme přimíchat petrželku a pokrájená vejce. Osolíme a opepříme a směs necháme vychladnout.
Připravíme si trojobal. Směs vytvarujeme prsty na libovolný tvar a obalujeme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme dozlatova na rozpáleném oleji.