Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Ve větší míse smícháme mleté hovězí a vepřové maso. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme na drobno a přidáme do směsi. Následně přidáme také lisovaný česnek.
Masovou směs ochutíme solí, pepřem, hořčicí, petrželkou, majoránkou, tymiánem a rozmarýnem. Aby sekaná dobře držela a nerozpadala se, přidáme vajíčko. Rukama směs promícháme a zahustíme strouhankou.
Z masové směsi vytvarujeme sekanou, kterou pokryjeme plátky slaniny tak, aby byla celá obalená.
Troubu předehřejeme na 190 °C. Připravíme si pekáč, který vymažeme sádlem. Na něj položíme sekanou, pekáč překryjeme alobalem a dáme péct do vyhřáté trouby na 30 minut.