Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Z rajčat dejte při nákupu přednost tvrdším kouskům. Rajčata očistíme a nakrájíme je na plátky.
Rajčata osolíme a ochutíme sušenou bazalkou, česnekem a rozmarýnem.
Rajčata sušíme v sušičce, ale lez použít také troubu. Troubu si předehřejeme na 120 °C, rajčata naskládáme na pečící papír a dáme je do trouby asi na 4 hodiny.
Jakmile jsou rajčata hotová, necháme je vychladnout. Vezmeme si skleničku a ⅔ naplníme rajčaty, prokládá lístky bazalky. Do sklenice nalijeme olivový olej a dobře ji uzavřeme.
Necháme uležet alespoň několik dní.