Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Stroužek česneku oloupeme, rozdrtíme tupou stranou nože a potřeme s ním hrnec na fondue. Do třešňovice nasypeme škrob a rozmícháme.
Všechny druhy sýra nastrouháme na jemno a přidáme je do hrnce. Sýry zalijeme 1/3 vína, ochutíme pepřem a muškátovým oříškem. Za stálého míchání začneme směs ohřívat, aby se nám sýry rozpustily. Pozor, nesmí se vařit.
Jakmile se sýry rozpustí, podlijeme je zbytkem vína, vznikne nám omáčka hustší konzistence.
Do omáčky nakonec vlijeme třešňovici smíchanou se škrobem a stále ji zahříváme pouze na nízkou teplotu.
Bagetu nakrájíme na kostičky a napíchneme na vidličku na fondue.