Domácí tatarka s okurčičkami
Ingredience
Na majonézu
2 žloutky
150 ml slunečnicového oleje
1 lžíce dijonské hořčice
šťáva z půlky citronu
sůl
Na tatarku
1 kyselá okurka
1 lžička bílého vína
1 šalotka
sůl
pepř
Postup přípravy
1
Do odměrného válce tyčového mixéru vložíme všechny suroviny na majonézu. Tyčový mixér ponoříme až na úplné dno, zapneme na nejvyšší stupeň a pomalu táhneme nahoru. A máme majonézu hotovou!
2
Okurku nakrájíme nadrobno, stejně tak i šalotku.
3
Do majonézy přimícháme pokrájenou okurku a šalotku. Přidáme bílé víno, osolíme a opepříme. Podle chuti můžeme přidat ještě trošku hořčice.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
před 2 měsíci
před 2 měsíci
10 min.
Nápoje