Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP 1: Tento recept je základem pro tvarohovou zmrzlinu, můžete ji však ochutit ovocem. Připravte si jahodovou, borůvkovou i oříškovou tvarohovou zmrzlinu.
TIP 2: Podávejte zmrzlinu s kakaem, čokoládou nebo oříšky.
Smetanu pečlivě vyšleháme, aby nám vznikla pevná šlehačka. V misce smícháme tvaroh, cukr, med a citronovou šťávu.
Vanilkový lusk podélně nařízneme a tupou stranou špičky nože dřeň vyškrábneme. Dřeň vmícháme do tvarohu.
Nakonec vmícháme do směsi připravenou šlehačku. Nachystáme si plastovou formičku, kam dáme zmrzlinu ztuhnout. Nalijeme do ní směs a dáme do mrazáku.
Zmrzlinu stačí nechat mrazit 5 hodin. Během každé hodiny ji promícháme.