Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
500 ml smetany nalijeme do hrnce a promícháme s cukrem.
Vanilkový lusk podélně rozkrojíme a vyškrábeme jeho obsah. Vanilková semínka vložíme do hrnce a přidáme i celý lusk.
Za občasného míchání přivedeme téměř k varu a poté odstavte. Vyjmeme celý lusk.
Zbylou smetanu vyšleháme se žloutky a škrobem. Žloutkovou smetanu postupně zašleháme do horké směsi v kastrůlku.
Kastrůlek vrátíme na sporák a za stálého míchání zahříváme do zhoustnutí.
Hotový pudink přelijeme do misky, ve které ho budeme servírovat, a necháme vychladit. Ozdobíme svým oblíbeným ovocem.