Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Maso opepříme a vymícháme do mazlavé konzistence. Vytvoříme z něj placku tenkou cca 1,5 cm a v lednici necháme 30 minut ztuhnout.
Na rozpálený gril vložíme maso a pečeme z každé strany zhruba 3-4 minuty (otáčíme jenom jednou). Maso necháme cca 5 minut odpočinout a poté z obou stran osolíme. Housku rozkrojíme natřikrát a všechny části opečeme na grilu z obou stran.
Na spodní díl dáme jednu lžičku Tatarské omáčky Hellmann´s, naaranžujeme polovinu množství salátu, položíme řepu, pomažeme druhou lžičkou Tatarské omáčky Hellmann´s a přiklopíme prostředním dílem housky. Na něj rozetřeme třetí lžičku Tatarské omáčky Hellmann´s, naaranžujeme zbytek salátu, přidáme maso a nahoru naneseme ajvar, okurky a nasekanou cibulku. Přiklopíme křupavým „víčkem“ housky.