Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
TIP: Dušená krůtí stehna na víně nejlépe chutnají s bramborovou kaší a skleničkou dobrého vína.
Než začneme krůtí stehna připravovat, pořádně je očistíme a opláchneme vodou. Maso potřeme máslem, osolíme a opepříme.
Cibuli a slaninu nakrájíme na kostičky. Olej rozehřejeme, přidáme cibuli a slaninu a smažíme dozlatova. Přidáme krůtí stehna a obou stran je osmažíme.
Maso podlijeme vínem a kuřecím vývarem. Připravíme si pekáč, kam vše přelijeme a zakryjeme pokličkou.
Troubu předehřejeme na 180°C a vložíme pekáč. Pečeme, dokud není maso měkké. Podle potřeby podlijeme vývarem.
Stehna podáváme posypané čerstvou petrželkou.