Dýňová bulka s hermelínem a zeleninou

Ingredience

4 dýňové bulky

1 balení hermelínu

1 červená paprika

1 větší rajčata

kadeřavý salát (nebo jiný) podle potřeby

margarín na potření

Postup přípravy

1

Bulky si podélně nakrojíme a otevřeme. Vnitřní strany lehce potřeme margarínem a poklademe na ně pár kousků omytého salátu. Nakrájíme si papriku, rajče i hermelín na tenké plátky a vše postupně přidáváme do bulek tak, aby množství vystačilo na všechny.

2

Když máme všechny připravené suroviny uvnitř, přiklopíme horní polovinou bulky.

Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy


1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4