Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Nejdříve vydlabeme vnitřek dýně a poté ji nakrájíme na malé kostičky (samozřejmě i s kůrkou, nebojte se, ona změkne). Dále osolíme, opepříme, přidáme koření kari (tak zhruba 2 lžíce, záleží dle chuti) a vložíme do rozpálené trouby zhruba na 25 minut. Když je dýně hotová, zalijeme ji předem připraveným vývarem (cca 0,5 litru – pokud bude polévka až moc hustá, přidejte vývaru více, ale já osobně miluju spíše hustější polévky), vše rozmixujeme, dochutíme lžičkou zázvoru a špetkou chilli. Pro lepší vzhled i chuť přidáme dýňová semínka a zakápneme olivovým olejem.