Recepty Hlavní jídla S masem Dýňové ragú na divokém koření
Ingredience
1 dýně hokkaido
700 g vepřové plece
3 lžíce oleje
1 mrkev
1 petržel
1 řapíkatý celer
1 cibule
10 kuliček pepře
6 kuliček nového koření
1 bobkový list
1 lžička tymiánu
200 ml červeného vína
2 lžíce rajčatového protlaku
2 lžíce pohankové mouky
sůl
Popis

TIP: Chcete mít ragú naservírované opravdu stylově? Potom zbytek dýně po vydlabání nevyhazujte, ale naplňte ji připraveným pokrmem.

Postup přípravy
1
Vydlabeme si dýni, zbavíme ji semínek a nakrájíme na kostičky.
2
Ohřejeme si olej na pánvi a opečeme na něm nejdříve očištěnou a nakrájenou mrkev, petržel nakrájenou na půlkolečka a i pokrájený řapíkatý celer. Potom přidáme cibuli pokrájenou na drobno, kterou zpěníme.
3
Maso si nakrájíme na kostičky, přidáme ho do pánve a krátce opečeme ze všech stran.
4
Do pánve přidáme dýni a koření. Podlijeme vše vínem a troškou vody, osolíme a za občasného míchání a podlévání dusíme pod pokličkou deset minut.
5
Ke konci přidáme rajčatový protlak a zahustíme pohankovou moukou, kterou si předtím rozmícháme v trošce vody, aby nám v ragú neudělala cucky.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 15. 5. od 8:00 do 21. 5. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/12_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4