Tyto webové stránky již nejsou optimalizovány pro Mozilla 5.0.
Obsah webových stránek se nemusí zobrazovat správně nebo mohou být omezeny některé funkce.
Nejlepšího zážitku dosáhnete, když použijete jeden z následujících prohlížečů:
Dýni hokkaido si rozkrájíme na čtvrtky, přendáme na plech vyložený pečícím papírem a dáme do rozpálené trouby na 180 °C péct 60 minut do měkka. Potom dýni rozmixujeme na hladké pyré.
Troubu si necháme zapnutou na 180 °C. Promícháme si rýžovou i pohankovou mouku s práškem do pečiva, skořicí, muškátovým oříškem, mletým zázvorem, solí a cukrem. K sypké směsi přimícháme dýňové pyré, olej, vejce, javorový sirup a vanilkový extrakt.
Do konečného těsta přidáme kousky čokolády a na plech vyložený pečícím papírem tvarujeme lžící kopečky.
Pečeme 14 minut.