Estetické lečo
Autor
Romana Š.
Drásov
Hlasujte pro tradiční recepty, které si podle vás zaslouží zvítězit.
0
Autorův příběh
Můj tatínek pěstoval na zahradě snad deset druhů zeleniny. Proto k oblíbeným letním jídlům patřilo lečo. Protože lečo je proslulé nevzhledností, dělali jsme ho doma jinak.
Ingredience
rajčata
papriky
kabanos
3 vajíčka
cibule
olej
Autorův příběh
Můj tatínek pěstoval na zahradě snad deset druhů zeleniny. Proto k oblíbeným letním jídlům patřilo lečo. Protože lečo je proslulé nevzhledností, dělali jsme ho doma jinak.
Postup přípravy
1
Na oleji zpěníme cibulku a vhodíme na ni papriky a posléze rajčata (papriky se dělají déle, z rajčat zbyde akorát slupka). Na vedlejším rendlíku usmažíme vajíčka. Kabanos nařežeme nožem na „ježka“ a opečeme bez tuku na pánvi. Na talíř naklademe změklou zeleninu, dále smažená vajíčka a na ně rozježený kabanos. Podáváme s čerstvým chlebem.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

Tesco Leták - aktuální týden

Více informací  Informace



Platí pro hypermarket a obchodní domy.
Letáková nabídka platí v hypermarketech a obchodních domech od 17. 7. od 8:00 do 23. 7. 2019 dle otevíracích dob jednotlivých obchodních jednotek nebo do vyprodání zásob, s výjimkou odlišné platnosti na vybraných stranách. Uvedené ceny jsou v českých korunách. V letáku jsou použity ilustrační fotografie. Za případné tiskové chyby se omlouváme. Tesco Stores ČR, a. s., Vršovická 1527/68 b, Praha 10. ID. č. 2019/21_5k.
Údaje o platnosti
Údaje o platnosti
1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4