Ingredience
dva hrnky cizrny
tři stroužky česneku
2 lžíce petrželky
lžička kořenící směsi na falafel
koriandr
kmín
špetka chilli
dvě lžíce pažitky
Popis

TIP: K jídlu je ideální jako příloha salát nebo kuskus.

Postup přípravy
1
Dva hrnky cizrny necháme přes noc odmočit. Odmočenou cizrnu rozmixujeme na jemno se třemi nasekanými stroužky česneku, dvěmi lžícemi hladkolisté petrželky, solí, lžičkou kořenící směsí na falafel (falafel kruiden) nebo koriandrem, římským kmínem, špetkou chilli a dvěma lžícemi pažitk
2
Směs dáme na minimálně dvacet minut do lednice a tvarujeme z ní kuličky. Falafel usmažíme a můžeme podávat.
Vytisknout tuto stránku
Sdílet tento recept

Prohlédněte si letáky a katalogy

1 / 8

Recepty podle Vaší chuti

A jéje! Žádné výsledky Prosím, změňte kategorii.
2 3 4